20 April 2009

.melodi.indah.buatmu.

mari kite same2 layan lagu yang best ni..

p/s: intro tu yang penting.. intro intro..



hihi.. bangga plak..
ade jugek yang nak buat lagu untuk duang..
ingatkan zakiah n saleha je yang ade lagu..

uik jeles ke?..
mesti korang trus google search name korang pas tengok video ni kot2 ade org buat lagu untuk korang..
kan kan?.. :P

nway..
ni ade sket promotion..
bagi sesape yang ingin berbulan madu ke.. nak ajak famili jalan2 ke..
hamba ade tempat best..

sila klik sini..

haa menarik kan?..
hasil penat lelah hamba dan saudara jai (bekas pemain iufc yang sekarang berniaga streamyx)..

jangan risau.. x mahal..
harga bole dirunding..
member-member.. hamba kasik free 1st tyme datang..
xde hal la..
ops ade costumer call..
gerak lu..


Electronics Engineering
Majoring in Robotics and Automation



4 comments:

NoR said...

alaa x jeles pong..
bukan sedap pon lagu tuh..
hihi =P

[ reedjuan ] said...

nor~ alaa org2 yang jeles je ckp lagu ni x sedap.. ehehe :P

mong said...

aku xdgr pon.tgk tajuk da mlas nak play:D

[ reedjuan ] said...

mong~ siot..dgr dulu..kalah ayat2 cinta giteww..