06 March 2009

.exercise.

toing toing toing..

atas permintaan en. ucop.. ini dia exercise yg terbukti sangat berkesan untuk mengekalkan fitness para pemain bola sepak di atas padang mahupun di luar padang.. exercise ni dapat recover balik stamina pemain2 yg sangat rendah apabila mengamalkan gaya hidup bebas seperti menghisap rokok, minum minuman sejuk atau berais, malas turun training, dan juga menconteng dinding tandas awam..

guys, are you ready for the exercise?.. let's gone..




selamat mencuba!!..

p/s: video ini juga pernah dipost dalam blog en. hapiz..


Electronics Engineering
Majoring in Robotics and Automation



12 comments:

NoR said...

haha exercise ape la nie..
klakar jek
penah bwat ker? =P
tp lagu die best hihi

Anonymous said...

huhu..buleh2..
buleh la iufc praktikkan nti..
ko jadik instructor ye duang..
hahaha
-ucop12-

[ reedjuan ] said...

nor:
haa ini la exercise yang bole mengempiskan perut..
x caye try la..
i da try da sebab tu la perut i kempis ahahaha..
nak lagu dia nati bole amek kat i eh.. ;-)

[ reedjuan ] said...

ucop12:

ahaha..
bole2 tade hal..
kompem sume player bole maen fulltime pasni..

mlm ni kite overtime!!..

NoR said...

erk..
oyeke..
humm kempis ke namenye cmtu u..
perut i lg ramping kot..hoho haha hihi =P

[ reedjuan ] said...

nor: errkkk.. RAMPING KE?.. sendiri perut sendiri mau ingat.. ahaha ihihi uhuhu ohoho ehehe.. :P

NoR said...

erk..
xramping ke?
sedeynye..sob sob sob
hehe
tp kan u..
seingat i la kan..kalo pon i xramping,perut i lg kempis dr perut u tuh.. =P

[ reedjuan ] said...

nor: oloh x abes2 pasal ramping dia.. yela2 perut u sgt 'ramping'.. ahaha.. :P

NoR said...

dush dush dush

[ reedjuan ] said...

nor: x pueh ati le tu.. :P

mong said...

buat kt dak2 iufc,seme jd bapuk nnt.xnk ah

[ reedjuan ] said...

mong: haha.. no komen.. :P