20 March 2009

.horrible.blunder.

semalam.. frenly iufc lawan nuts..
memang x enjoy la game tu.. x dapat control game..
hamba maen second half.. keeper.. lame x maen keeper..
n first time hamba bolos sepanjang maen ngan iufc ni hukhuk..
gol plak gol bodo.. kalo gol cerdik tu xpela.. cerdik sket pun jadik la..

biar gagal dalam percintaan jangan gagal dalam peperiksaan..

sengal.. kalo da bola atas line gol tu tolak keluar la cepat-cepat..
yang suke-suke hati dengan penuh rase berbesar hati dan lapang hati pegi tangkap tu bwat ape..
kentut la jawabnye..
memang xleh tdo malam la duk pkir.. (sebenarnye bwat keje aceh..)
waaa rase bersalah.. wekkk..
hamba akan trening lagi untuk meningkatkan mutu permainan hamba.. chaiyok!!.. (cakap je lebih buatnye nye idak..)

gotugo lu.. keje aceh dok siak gi.. owoh guane ni banyok lagi nii!..
wooppatey wooppatey..

jangan lupe kate-kate semangat kite!..
apee yang penting?.. kerjeee same.. (credit to wonderpets..)


Electronics Engineering
Majoring in Robotics and Automation



8 comments:

mong said...

lek ah.at least x jatuh trguleng smpai nmpk spender cm aku.kt dpn chiks2 ics lak tu.euww..haha

NoR said...

rmai btol la yg tpengaruh ngan wonderpet neh..=P

[ reedjuan ] said...

mong~ haha.. ko pakai spender yang mane aritu?.. yang bunge-bunge ke yang spongebob?..

[ reedjuan ] said...

nor~ hehe besh ape wonderpet.. ini sewwrious.. :P

NoR said...

yeke best?
alaa mcm tgok je u.. =P

[ reedjuan ] said...

nor~ hehe.. tgk youtube pon bole.. :D

TimunLautBerenangRenang said...

rilex ar bro~
aku dah lepas 14 dozen gol utk IUFC ni masih tersenyum lebar je...
hahaha!!!

[ reedjuan ] said...

timunlautberenangrenang~ ahaha.. aku nye self confidence x setanding ngan kedahsyatan ko punye confidence.. lepas 1 gol tu aku rase da mcm 107 belas gol aku bolos.. itu la kisahnye bro.. :D